И да не би някой да е изненадан? Вулгарното изказване той

...
И да не би някой да е изненадан? Вулгарното изказване той
Коментари Харесай

Рашидов трябва да остане на всяка цена в НС, като символ на българския позор

И да не би някой да е сюрпризиран?

 

Вулгарното изявление той направил пред зам-председателите на Народното събрание Росица Кирова от ГЕРБ и Никола Минчев от ПП-ДБ. Микрофонът обаче бил включен и простащината на Рашидов лъсна в целия си „ искра “.

 

Когато излиза наяве, че изреченото е станало обществено притежание, Рашидов се извинил „ на цялата общност “.

 

Извинение дължат също Кирова и Минчев, които не са реагирали остро на своя колега…

 

От Българския фонд за дамите в прочувствена реакция желаеха оставката на Вежди Рашидов.

 

Прави са, само че той няма да я подаде. Защото той е сигурен, че е споделил истина, която другите лицемерно премълчават. Грешката, съгласно него е, че не се е усетил за микрофона.

 

Но Рашидов не би трябвало да напуща Народно събрание. Там той е същото неразбирателство, каквото е паметника на руската войска в центъра на София, прочут като МОЧА. Както монументът отразява фактическата окупацията на страната ни от алената войска, по този начин и Рашидов отразява простащината, прикрита с купа „ учен “, дадена му от някаква съветска организация. Част от членовете на този институт се оповестиха срещу войната против Украйна, само че Рашидов не е измежду тях. Което значи евентуално, че поддържа насилието против цяла една страна и нейния народ. В българския парламент никой не го попита за това. Нито медиите... Какво остава тогава за някакви „ к**ви “, които се били сетили след време да се оплачат, че са насилвани. Прав е Веждичката да приказва каквото му пристигна на мозъка - последици няма.

 

Затова дано седи Рашидов на подиума на председателството, с цел да виждаме всички какъв индивид съставлява хиляди гласоподаватели. А гласоподавателите му да се запитат дали го поддържат или се срамят.

 

Рашидов в Народно събрание е знак на това, от което би трябвало да се отървем, с цел да отлепим от пропастта и мрака. Присъствието му ни крещи в лицата всеки ден, че още нямаме сили да се оправим с това.

 

Рашидов сигурно има думи, с които да опише и нашата колебливост, не се съмнявайте. Пред свои приятели по нецензурност и без включен микрофон.

 

Всъщност за Вежди или за нас е позорът?

 

Огнян Стефанов

 
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР